Yakın Doğu Üniversitesi’nin Genç Araştırmacıları Kanser ve Kanser Kök Hücre Kontrolü Sempozyumuna Katıldı

YDÜ DESAM ve Celal Bayar Üniversitesi işbirliği ile planlanan ‘’Kanser ve Kanser Kök Hücre Kontrolü Sempozyumu’’ Manisa’da gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, sempozyuma YDÜ Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri ve görevlilerinin katılımı YDÜ Deneysel Sağlık Araştırmaları Merkezi (DESAM) tarafından sağlandığı belirtildi.

Açıklamada, katılımcıların KKTC’de görülen kanser vakalarının artışı nedeni ile yapılacak araştırmalarda güncel çalışmaları takip edebilmek, bu alanda araştırma olanakları ve proje partnerliği gibi görüş alışverişinde bulundukları vurgulandı.